Social-Lab

Social-Lab és una consultoria que ofereix serveis d’assessorament i gestió integrals per a empreses i, també, per a particulars, facilitats per diferents professionals independents i de reconeguda solvència per donar suport a una gestió empresarial eficaç i eficient.

Som un equip de graduats socials, assessors fiscals, tècnics tributaris i comptables, economistes, auditors de comptes, advocats especialitzats en serveis jurídics d’empresa (dret administratiu, tributari, civil, mercantil, penal, etc.), gestors administratius, agents de la propietat industrial, agents i corredors d’assegurances, enginyers tècnics, tècnics mediambientals, professionals de la prevenció de riscos laborals, tècnics per a obtenció de normes de qualitat, etc.

 

Per a Social-Lab tots els serveis que oferim a les empreses i particulars mereixen una acurada atenció: si són importants per als nostres clients, ho són també per a nosaltres.

Per això, establim una relació directa amb els nostres clients: som col·laboradors de la seva empresa, no un proveïdor més.

Si vostè és un empresari que desitja una col·laboració àgil i eficaç, que exigeix confiança, disponibilitat, serietat, rigor i confidencialitat en un àmbit de bones relacions professionals i humanes amb els seus assessors,

truqui’ns o visiti’ns. Segur que ens entendrem.

Per a qualsevol dubte o consulta truqui’ns al telèfon:

977 60 90 20

o es pot posar en contacte amb nosaltres per mitjà del nostre formulari