logo_400

Social-Lab

és una consultoria empresarial que ofereix serveis d’assessorament i gestió integrals per a empreses, i també a particulars, amb tot un ventall d’altres serveis prestats per diferents professionals independents i de reconeguda solvència.

Posem al seu servei a graduats socials, assessors fiscals, tècnics tributaris i comptables, economistes, auditors de comptes, advocats especialitzats en serveis jurídics d’empresa (dret administratiu, tributari, civil, mercantil, penal, etc.), gestors administratius, agents de la propietat industrial, agents i corredors d’assegurances, enginyers tècnics, tècnics mediambientals, professionals de la prevenció de riscos laborals, tècnics per a obtenció de normes de qualitat, etc. així com qualsevol mena de servei de suport que pugui precisar l’empresa de cara a oferir una gestió empresarial eficaç.

 

Per a Social Lab totes les tasques mereixen una acurada atenció. Si són importants per als nostres clients, ho són també per a nosaltres. Busquem una relació directa amb els nostres clients, i volem que aquests ens vegin com a col·laboradors de la seva empresa, no com un proveïdor més.

 

Si vostè és un empresari que desitja una col·laboració eficaç, que exigeix confiança, disponibilitat, serietat, rigor i confidencialitat, en un àmbit de bones relacions professionals i humanes amb els seus assessors.

 

Truqui’ns o visiti’ns. Segur que ens entendrem.

Per qualsevol dubte o consulta truquin’s al tel:

977 60 90 20

o es pot posar en contacte amb nosaltres per mitjà del nostre formulari